lørdag 29. november 2008

Oppdatering

Ganske mye har skjedd siden sist.


Turbo har også dødd. Jeg aner hvirkelig ikke hva det kan ha vært, siden vi fant ham bare i buret en morgen. Men det virket som om han hadde sovnet fredelig inn. Han hadde øynene sine igjen og lå i reiret sitt.

Marius og jeg hadde lyst på èn ny hamster, og siden vi forklarte situasjonen til hun som driver dyrebutikken vi pleier å gå til, så hadde hun lyst til å gi oss to nye gratis. Vi kikket oss om og kom i snakk med ei annen som jobbet der, hun sa hun hadde to trillrunde dverghamstere hun måtte kvitte seg med, siden hun skulle få seg katt. Vi trengte ikke å tenke oss om engang, de skulle vi ha!

Vi hentet dem i forgårs. Det er en far og en sønn som alltid har bodd sammen, så vi trenger bare å ha ett bur framme. Marius nektet å tro at de kunne være så tykke som eieren hadde sagt. Men da vi skulle hente dem, satte jeg nesten tyggisen i halsen. De var som to grå tennisballer! Og dvergamstere er vanligvis på golfball størrelse.

De er ekstremt tykke, men dette gjør jo selvfølgelig bare at vi faller ena mer for dem. Mer å ta i, mer å være glad i, er det ikke det man sier?

De er som sagt far og sønn. Hun visste ikke nøyaktig hvor gammel faren, som forøvrig hetter Dennis, er. Men hun hadde hatt ham siden juni, og da hadde han allerede vært i butikken en stund. Sønnen, som ikke har noe navn enda, er ca to måneder gammel. (Og er nesten på størrelse med faren)

De er virkelig kjempegode venner, og sover sammen i reiret sitt. Dessuten er de SUPERsøte!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Fine hamstergutta!

Amalie sa...

Så fint at dere fikk to nye da... trist med så mye dødsfall på en gang. men da jeg jobbet på gamlehjem i sommer sa de at folk flest dør i jula... det er sikkert sånn med hamstere også.